Mooi en technisch van hoge kwaliteit

Luxe woningbouw

Een luxe woning bouw je vaak maar één keer in je leven. Het is een kroon op je werk en hebt er hard voor gewerkt. Het is dus van belang dat alles in een keer goed gaat en dat je een comfortabele en plezierige woning krijgt.

Het wordt nog al eens onderschat hoe veel er op je afkomt bij het ontwerpen en bouwen van een woning. Op gebied van energie en installatietechniek helpen wij u op weg in het woud van mogelijkheden en verhalen. Moet ik kiezen voor een warmtepomp met buitenunit of met een bron? Hoeveel zonnepanelen moet ik plaatsen? En is dit een goed apparaat of is het niet meer dan een goed marketingverhaal. Allemaal vraagstukken waarmee wij u bijstaan. We helpen u keuzes te maken, werken uw installatietechnische wensen uit en kopen de installaties namens u in bij de beste installateur en tegen de scherpste prijs. Niet alleen het eindresultaat telt, maar ook de weg daarnaartoe is belangrijk. Wij begrijpen dit als geen ander. Uw droomhuis bouwen moet immers een plezierige ervaring zijn.

Frans van Dijk
INSTALLATIEADVISEUR & EIGENAAR

Ik spreek over energie gerelateerde onderwerpen, zoals de energietransitie en energiebesparing. Met informatie probeer ik mijn medemens te inspireren om mee te gaan in het verduurzamen van Nederland.

Top