Een op maat gemaakt advies met de eindgebruiker in gedachte

Woningbouw

Woningbouw is de laatste jaren een stuk complexer geworden. Installaties spelen een steeds grotere rol. En ook eisen aan duurzaamheid worden steeds strenger.

Een EPC of MPG berekening, BENG norm of nul op de meter woning? En dan ook nog gasloos bouwen. Een warmtepomp? Of toch een warmtenet? Dit betekent dat er steeds meer kennis nodig is in het voortraject. gwbo helpt aannemers, ontwikkelaars en gemeentes om de juiste keuzes te maken waardoor er comfortabele woningen gerealiseerd worden die weinig energie verbruiken en betaalbaar zijn, zowel in aanschaf als in gebruik.

Ook als het voortraject vordert, kan gwbo blijven ondersteunen. Via zusterbedrijf Bouwbesluitshop kan de opdrachtgever voorzien van de benodigde bouwbesluitberekeningen. gwbo kan de opdrachtgever tevens ondersteunen bij de selectie van de juiste installaties en de inkoop hiervan.

Frans van Dijk
INSTALLATIEADVISEUR & EIGENAAR

Ik spreek over energie gerelateerde onderwerpen, zoals de energietransitie en energiebesparing. Met informatie probeer ik mijn medemens te inspireren om mee te gaan in het verduurzamen van Nederland.

Top