Heeft u een vraag?

Ons veelgestelde vragen

Vragen op uw antwoorden
Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om strategisch na te denken over energie in relatie tot het primaire proces. De meeste bedrijven zijn zeer afhankelijk van energie, maar weten niet welke risico’s zij lopen. Wat doet de prijs van gas of elektriciteit? Hoe gaat de energiemarkt er in de toekomst uitzien en wat betekent dit voor mijn bedrijf? Dit zijn allemaal vragen waar wij u een antwoord op kunnen geven. Wij hebben een heldere visie en delen die visie graag met onze opdrachtgevers. Door nu slim te investeren, kan in de toekomst veel energiekosten bespaard worden.
Wij staan klaar voor u

Onze deskundigen

Frans van Dijk

 Installatieadviseur en eigenaar

fvandijk@gwbo.nl

Marcel de Roos

Engineer

mderoos@gwbo.nl

Kayleigh Lee-On

Communicatieadviseur

kayleigh@gwbo.nl

Werken jullie ook met beginnende architecten?

Wij werken samen met startende architecten en met gerenommeerde architectenbureaus. Wij geloven in de kracht van een individu en niet in de grootte van een organisatie.

Wat maakt gwbo zo anders?

Wij zijn eerst processpecialist en dan pas techneut. Daardoor kijken wij anders naar vraagstukken.

Kunnen wij overstappen naar gwbo als we al middenin het proces zitten?

Ja, wij zijn in diverse projecten tijdens een al lopend proces ingeschakeld om het gehele project over te nemen of het objectief te beoordelen.

Is het niet duur om een adviseur in te schakelen?

Een adviseur inschakelen kost geld, maar levert ook geld op. Door een ontwerp slimmer te maken, of een ander merk apparaat te kiezen krijgt u meer waar voor uw geld. Wij kennen de bouw en installatiewereld goed en weten precies waar onnodig geld uitgegeven wordt. Ons uitgangspunt is: Iedere Euro die je aan ons uitgeeft, daar verdienen we twee Euro voor je terug. We laten je nooit voor onnodig advies betalen. Als het in twee uurtjes kan, betaalt u twee uurtjes. Ook al vraagt de rest van de wereld er meer voor. Zo krijg je altijd waar voor je geld.

Kan ik niet beter advies vragen bij een installateur? Dat is gratis.

Advies is nooit gratis. Veel installateurs vragen in het voortraject geen geld voor hun advies, maar hebben dit verrekend in de uitvoeringskosten. Zo betaal je het advies nog steeds, maar is het niet inzichtelijk hoeveel je betaalt. Advieskosten die je aan ons betaalt, zijn inzichtelijk. En je betaalt niet meer tijdens de uitvoering.

Top