Beoordelingen

Je kan zoveel zeggen als bedrijf. Het gaat om de ervaring van de klant.

8 jaar geleden maakten wij gwbo
Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde service staan wij klaar voor nieuwe en bestaande klanten als toen we net begonnen. Wat veel van onze concurrenten niet begrijpen is, dat het gaat om mensen. Niet om gebouwen of woningen. Zonder de mensen en hun wensen… tja je raadt het al… geen gebouwen of woningen.

gwbo is een deskundige en professionele partij die voor ons van grote waarde is geweest als adviseur in de ontwerpfase van onze nieuwbouw. gwbo is met creatieve oplossingen gekomen die zorgen voor een betere atmosfeer voor onze gasten en tegelijkertijd energiebesparend werken. gwbo heeft goede contacten met architecten en andere adviesbureaus. Wij hebben steeds het gevoel gehad dat het belang van ons als klant bij gwbo te allen tijde voorop blijft staan.

G.J. van Maanen — Eigenaar Bowling Harderwijk en Bowling Almere

Wij zijn zeer tevreden over de installatie en begeleiding van gwbo. De klimaatbeheersing in ons huis is perfect, zonder geluidsoverlast, zonder gasaansluiting en minimale energiekosten. Poetin mag de gaskraan dichtdraaien. In gesprekken met anderen wordt gwbo regelmatig door ons aangehaald als het “donkergroene advies- en ontwerpbureau”. Met name de correcte voorspelling van het energiegebruik van de klimaatinstallatie en de energieopbrengst van de zonnepanelen is frappant. gwbo heeft voor ons moeilijke materie eenvoudig gemaakt. We raden anderen aan ons voorbeeld te volgen.

Familie Luiting — woningeigenaren

In de contacten met Frans van Dijk van gwbo heb ik vooral zijn deskundigheid als positief ervaren. Veel bedrijven durven de stap niet te nemen om een energiedeskundige op de bouwplannen los te laten, maar ik heb ervaren dat Frans het vanuit een heel andere hoek bekijkt. Hij kent de traditionele bouwwereld en heeft vervolgens het roer omgegooid om zich bezig te gaan houden met duurzaam bouwen. Zijn voorstellen vergen tijdens de bouw een hogere investering, maar Frans weet je in Jip en Janneke taal uit te leggen en voor te rekeningen dat de investering er weer uitkomt en na hoeveel tijd. Het werk van Frans verdient zichzelf dan ook terug, al is dat ook over een lange termijn.

Joep Roth — eigenaar ATK-RTK-Kofferbak

Na aanschaf van mijn huis, waarbij een uitgebreide verbouwing in het vooruitzicht stond, werd reeds in een vroeg stadium door mijn architect de assistentie ingeroepen van het adviesbureau gwbo. In de persoon van Frans van Dijk werd gekeken naar het energieverbruik voor de woning en de manieren om dit te beperken en zodoende de kosten hiervan te besparen. Hierbij werden alle wensen en mogelijkheden nagegaan.

Felix Krechting, woningeigenaar

Onze kwaliteit zit in een persoonlijke aanpak

Ieder project is voor ons uniek. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen waarvan de keuzes vooraf inzichtelijk zijn.

Top